Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog

B2B


Een kopje koffie of thee is uw eerste contactmoment met uw klant of gast. Bedrijven zetten steeds meer in op een goede kop koffie en/of thee. Met een keuze uit het Kaldi koffie en thee assortiment weet u zeker dat u uw klanten of gasten niet teleurstelt.

Alleen de koffie of wilt u een uitgebreide offerte inclusief apparatuur? Informeer naar de mogelijkheden.

Kaldi koffie en thee in uw bedrijf schenken? Wij kunnen u een compleet aanbod doen, inclusief bijvoorbeeld koffie, thee, suiker, melk, bekertjes en apparatuur. Extra wensen zoals misschien chocolademelk of een kopje soep? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl