Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog

Espressomachine


Ben je op zoek naar een koffiemachine? Kaldi koffie en thee Gouda helpt je om de juiste keuze te maken.

Bezoek voor het beste advies de winkel, kan je gelijk eens proeven wat wij bedoelen met het perfecte kopje koffie!

Espressomachine kopen en GRATIS thuisbezorgd.

Koffiemachines online bestellen bij Kaldi Gouda

 

De beste merken espressomachines voor de scherpste prijzen en ook nog persoonlijk thuis bezorgd en geinstalleerd?

 

Bij Kaldi Gouda kunt u een JURA espressomachine, ECM, Gaggia, Quickmill of een Solis koffiemachine kopen. Maar dat is niet alles, heb je jouw oog laten vallen op een ander apparaat die niet in onze webshop of winkel kunt vinden neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar wat wij voor je kunnen betekenen. De kans is groot dat wij je toch kunnen helpen aan die ene mooie machine. 

DIRECT ONLINE ESPRESSOMACHINES KOPEN IN ONZE WEBSHOP

Hieronder vindt je een overzicht van een aantal van onze merken espressomachines:
 

JURA

JURA espressomachines zijn van de hoogste klasse. Dit Zwitserse merk maakt niet alleen de meest onderhoudsvriendelijke volautomaten van dit moment maar ook zeker die van de hoogste koffiekwaliteit! Hun design en melkschuimkwaliteit vielen al meerdere malen in de prijzen, wat ons betreft verdienen zij er ook een voor de uitstekende service.

 

Wist je bijvoorbeeld dat je nooit een preventieve servicebeurt nodig hebt?


Voor meer informatie over de uitgebreide service neem je contact met ons op of kom je langs in de winkel waar u alle machines kunt zien en uitproberen, de koffie staat niet klaar...die maken we vers!
 

ECM

ECM staat al jaren voor superieure kwaliteit. Handgemaakt van de beste materialen zoals RVS, brons en koper. De droom van menig thuis-Barista evenals een uitstekende keus voor de professional.

 

Gaggia

Betaalbare kwaliteit is waar Gaggia voor staat, ideaal voor de beginnende (thuis)Barista.

 

Quickmill 

Deze Italiaanse espressomachines zijn al decennia een favoriet onder de espresso liefhebber. De Quickmill 820 is een waar icoon, de duurzaamheid en kwaliteit geroemd en een lieveling van zowel ervaren als beginnende Baristi.

 

Solis

Solis kenmerkt zich door betaalbaar vernuft, de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke machines die je voor je geld kan krijgen. Solis bespaart koste nog moeite als het aankomt op innovatie en design.Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl