Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Jura A7 kopen?
Op: 26/04/2016 14:11:19

Nieuw..de JURA A7 Piano White mét P.E.P.!

Na het succes van zijn voorganger de A5 is deze kleinste alleskunner van JURA in een nieuw wit jasje gehesen én voorzien van de revolutionaire P.E.P. technologie.

 

Deze JURA A7 is ondanks zijn compacte behuizing (BxHxD 23,9 x 32,3 x 44,5cm) voorzien van alle gemakken.

Cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie én heet water met één druk op de knop. De espresso is dankzij de P.E.P. technologie van ongekende kwaliteit, P.E.P. (pulserend extractie proces) betekend dat het water pulserend door de gemalen koffie wordt geperst. Hierdoor wordt de extractie-tijd verlengd voor een optimaal extract.

Met deze JURA A7 maak je net zo makkelijk 2 espressi of 2 koffie en dankzij het speciale vakje voor gemalen koffie kan je makkelijk varieren met koffiesoorten of je gebruikt het vakje voor decaf koffie. Hierdoor is het niet nodig om het bonenreservoir (inhoud 125gr) eerst leeg te malen.

 

De JURA A7 kopen kan hier of kom langs in de winkel voor een demonstratie!

 

 

 

  
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Door ruim 7 jaar lang dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda te zijn heeft Kaldi koffie Gouda veel kennis en ervaring opgebouwd voor het aanbieden van kwaliteit koffie, thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi koffie Gouda officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl