Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Kerstpakketten van Kaldi Gouda
Op: 07/11/2013 21:37:23

 

 

 

Kerstpakket/relatiegeschenk

Het perfecte geschenk is op maat!


Kaldi koffie & thee Gouda heeft koffie en thee producten voor je die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven. 

Wij kunnen een kerstpakket voor je samenstellen, of kom langs in de winkel en wij gaan samen op zoek naar het beste cadeau of stellen ter plekke een kerstpakket samen.
Voor ieder budget kunnen wij een mooi voorstel doen.

Naast heerlijke koffie en thee biedt Kaldi Gouda alle apparaten en accessoires om de koffie en thee te bereiden en schitterend te presenteren. Natuurlijk mag de finishing touch van een lekkernij, likeurtje of suikerstrooier niet ontbreken. 
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Door ruim 7 jaar lang dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda te zijn heeft Kaldi koffie Gouda veel kennis en ervaring opgebouwd voor het aanbieden van kwaliteit koffie, thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi koffie Gouda officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl