Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Gratis melkopschuimer
Op: 11/09/2014 21:47:14

Tijdelijk een lavazza melkopschuimer t.w.v. €69,- kado bij aanschaf van een Lavazza A Modo Mio Espria (€99,-) 

De Lavazza A Modo Mio capsules werden door de Consumentenbond als beste getest van alle espresso capsules, in de test werden ook Nespresso, Dolce Gusto en vele andere getest.

Buiten de alom geroemde kwaliteit van de capsules heeft de samenwerking van Lavazza met AEG ook gezorgd voor machines van uitstekende kwaliteit.

De meest recente telg uit de Lavazza/AEG samenwerking is de Espria, een compacte en vooral erg stille machine die het meest uit elke capsule haalt.

Tijdelijk koop je deze machine voor slechts €99,- en ontvang je een proefpakket capsules én een gratis (vaatwasmachinebestendige!) melkopschuimer t.w.v. €69,- kado.

 

  
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Door ruim 7 jaar lang dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda te zijn heeft Kaldi koffie Gouda veel kennis en ervaring opgebouwd voor het aanbieden van kwaliteit koffie, thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi koffie Gouda officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl