Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog

Koffie cups


Kaldi koffie & thee Gouda heeft een breed assortiment smaken koffiecups voor Lavazza A Modo Mio koffiemachines en ook eigen Kaldi cups die geschikt zijn voor uw Nespresso* machine.

Koffie cups

Kaldi koffiecups Kaldi koffie & thee Gouda verkoopt het hele assortiment koffiecups voor Lavazza A Modo Mio koffiemachines en binnenkort eigen cups geschikt voor uw Nespresso* machine.

 

*Nespresso is een gedeponeerd Handelsmerk van de Société des Produits Nestlé SA. Op geen enkele wijze houdt Kaldi verband met, of is gelieerd aan, Nestlé of Nespresso SA.

 

Er zijn negen verschillende smaken Lavazza cups te verkrijgen. Lavazza A Modo Mio koffie koop je hier.

De Kaldi collectie koffiecups voor Lavazza A Modo Mio Apparaten bevat de volgende overheerlijke smaken die allemaal verpakt zijn per 16 cups.


 

Lavazza A Modo Mio Appassionatemente

Een espresso met een heerlijk krachtige en volle smaak. Gemaakt met 100% Arabica Melange en gecombineerd met gedroogd fruit.
 

Lavazza A Modo Mio Caffe Crema Dolcemente

Caffe Crema Dolcemente koffiecups brengen een romig zachte kop koffie.
 

Lavazza A Modo Mio Cremosamente Dek

Cromosamente Dek is een een zachte cafeïnevrije espresso met heerlijke geuren. Deze cups zijn gemaakt van Braziliaanse Arabica.
 

Lavazza A Modo Mio Tierra Intenso

Een intens donkere koffie met een klein vleugje chocolade. Dit en de gebruikte Arabica zorgt voor een heerlijke koffie.
 

Lavazza A Modo Mio Magicamente

De Mio Magicamente is een heerlijke espresso van zachte Arabica’s uit Indië, Zuid-Amerika en Arabica uit Ethiopië die zorgt voor een accent van wild fruit.
 

Lavazza A Modo Mio Deliziosamente

De Lavazza A Modo Mio Deliziosamente cups geven een heerlijk melange met een fijne ronde smaak. Een aroma van witte druiven gedroogd fruit en zacht geroosterde Arabica uit India. Een heerlijk zachte espresso.
 

Lavazza A Modo Mio Divinamente

Een heerlijke koffie gemaakt van Arabica’s uit Midden en Zuid-Amerika gemengd met Kruidige Robusta uit India. Deze koffie geeft een heerlijk zoete en chocolade-achtige nasmaak.
 

Lavazza A Modo Mio Intensamente

De Mio Intensamente is een lekkere mix van koffiesoorten uit Zuidoost Azië, accenten van kruiden en Arabica uit Brazilië en koffies uit India. Dit alles geeft een espresso met een heerlijke nasmaak.
 

Lavazza A Modo Mio Delicati Soavamente

Een verfijnde koffie met fleurige aroma’s, heerlijke geur en zoete smaak. Een heerlijk milde espresso voor elk moment van de dag. Alle verschillende varianten Lavazza A Modo Mio koffiecups voor de lekkerste koffie vindt je hier. Naast Koffiecups koop je op de Kaldi webshop ook de Lavazza A Modo Mio Koffiemachine. Dit is een machine met een vernieuwende extractie technologie, waardoor de lekkerste koffie kan worden bereid.Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl