Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog

Koffiemachine


Voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en/of aanbieding koffiemachines.

Koffiemachine

KoffiemachineEen koffiemachine kopen begint met een goed advies en een goed idee van wat je verwacht van je nieuwe apparaat.

- Moet deze de koffie zelf malen?

- Drink je graag een cappuccino?

- Hoeveel kopjes drink je op een dag?

Als deze vragen al zijn beantwoord kan je meteen door naar de webshop om je nieuwe machine te bestellen. Zo niet, kom dan eens langs in de winkel en wij helpen je zo goed mogelijk op weg.

 

Honderden tevreden klanten gingen je voor en hebben zich persoonlijk laten adviseren om zo de meest geschikte machine te vinden. Ook zakelijke klanten helpen wij graag opweg, een zakelijke machine heeft bijvoorbeeld andere eigenschappen als een particuliere machine. Dus voor zakelijke espressomachines, koffiemachines voor thuis, aanbieding koffiezetapparaten en véél meer begin je zoektocht hier, hier of hier


 

De verschillende koffiemachines

Volautomatische koffiemachines

Je wil niet teveel gedoe, maar vindt een lekkere cappuccino of espresso wel onmisbaar om de dag door te komen.

In dat geval is een volautomaat de keuze voor jou.

Vers gemalen koffie precies zoals jij hem hebt ingesteld en het schoonmaken is een fluitje van een cent!
 

Halfautomatische koffiemachines

Je vindt het leuk om voor je koffiemoment even de tijd te nemen om er iets moois van te maken. Je bent niet onbekend met de term 'Barista' en een dag zonder jouw eigen persoonlijke bakkie is een dag niet geleefd.

In dat geval is een halfautomaat iets voor jou.

Een groter plezier dan al je kennis zien samenvloeien tot een perfecte, stroperige ristretto of perfect opgeschuimde cappuccino is er niet.

 

Laat je aansteken met het koffievirus in de winkel of kijk meteen of er iets tussen zit in de webshop! 
 

Filterkoffiemachines

Dit koffieapparaat, ook wel snelfilter genoemd, is bij ons in verschillende uitvoeringen te vinden. Dé zetwijze om snel en eenvoudig een lekkere bak koffie te presenteren. Wij selecteerden de beste prijs/kwaliteit verhouding voor jou. Bekijk deze selectie hier


 

Handpresso en Handpresso Auto koffiemachine

Waar je ook bent, met deze draagbare espressomaker geniet je overal van je eigen vertrouwde kopje koffie. Je kunt met deze portable koffiemachine onderweg in de auto, op het werk of tijdens uw vakantie  genieten van de perfecte espresso. Online bekijken klik hier


 

B2B - Zakelijke koffiemachine

De uitstraling van jouw bedrijf is ook terug te vinden in het perfecte kopje koffie uit een van onze koffiemachines van o.a. Jura.

Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop of neem contact op met onze winkel voor het maken van een afspraak.


 

Lavazza cups machine

De Lavazza A MODO MIO machine, is een technologisch hoogstandje en staat garant voor een heerlijke kop koffie of een perfecte espresso. Met het stoompijpje bereidt je een overheerlijke cappuccino. Kijk voor deze en nog andere mogelijkheden in onze webshop.


 

Koffiemolens

Op ieder moment van de dag vers gemalen koffie!!

De juiste maling voor jouw koffiemachine maakt de perfecte espresso en is de basis voor een overheerlijke latte macchiato of cappucino. Kijk in onze webshop of bezoek de winkel voor de beste keuze.Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl