Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
JURA E60 direct uit voorraad leverbaar
Op: 19/03/2016 20:43:58

JURA E60 nu met gratis melkhouder!

De populaire JURA E60 was een hele tijd niet leverbaar, nu is hij er weer en krijg je er tijdelijk ook nog een mooie glazen melkhouder bij (OP=OP). 

 

De JURA E60 is voorzien van alle gemakken zoals een TFT-scherm, de revolutionaire nieuwe P.E.P. techniek (Pulserend Extractie Proces) voor de beste espresso van dit moment en de mogelijkheid om een prachtige cappuccino te bereiden.

Het verschil van de E60 ten opzichte van zijn uitgebreidere broertje, de E8, is dat de E60 de cappuccino niet met 1 druk op de knop kan maken maar dat hier twee handelingen voor nodig zijn. Verder beschikt de E60 niet over de mogelijkheid om voorgemalen koffie te gebruiken. 

Verder zijn de twee nagenoeg identiek.

 

 

 Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl