Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Goat Story
Op: 29/12/2017 12:54:29

In 2014 begon Anze Miklavec een campagne op Kickstarter onder de naam Goat Story met zijn Goat Mug. Een reisbeker geïnspireerd op het verhaal van de ontdekking van koffie. De geitenhoeder Kaldi(!) ontdekte in de 13e eeuw dat zijn geiten wel érg energiek werden toen zij van een bepaalde struik aten...juist! Koffie was ontdekt.

Sinds de succesvolle Kickstarter campagne in 2014 heeft Goat Story niet stilgezeten en heeft in 2016 wederom een succesvolle campagne gestart met hun innovatieve GINA. Een via bluetooth aan je telefoon of tablet verbonden koffiemaker.

Meer weten?...kom langs in de winkel en vraag om een demonstratie of bestel direct via de webshop.

 


De Goat Story Goat Mug kopen? Dat kan in Nederland nu bij Kaldi Gouda!

De Goat Story GINA kopen? Dat kan in Nederland nu ook bij Kaldi Gouda!Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl