Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Oude Jura inruilen?
Op: 25/07/2020 20:43:33

Je oude Jura inruilen? 

Dus je hebt jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van jouw Jura koffiemachine en wilt deze nu inruilen voor een fonkelnieuwe, dat kan bij Kaldi Gouda. En zo werkt het....

 

Kaldi Gouda is al vanaf 2007 geauthoriseerd Jura dealer en groot Jura fan.

In de loop der tijd hebben wij een netwerk van handelaren in tweede hands espressomachines opgebouwd die jouw Jura een tweede leven kunnen geven. De prijs die deze handelaren voor jouw machine willen geven gaat meteen van de prijs van jouw nieuwe machine af!

Dus als je zonder gedoe en voor een goede prijs jouw oude Jura in wilt inruilen dan kunnen we daar zeker bij helpen!

Stuur een foto en een korte beschrijving van jouw oude Jura naar info@webshop-gouda.nl of via WhatsApp naar 06-26115574 (WhatsApp-only) en laat weten naar welk nieuwe model jouw voorkeur uitgaat.

Je ontvangt zo snel mogelijk een mooi (vrijblijvend) voorstel van ons.

 

Door ervaring zijn we aardig op de hoogte van wat jouw oude Jura op kan leveren dus je kan ons ook altijd bellen voor een snelle indicatie. Bellen kan naar 0182-582718 (vraag even naar Bob, de Barista)

 

Alvast een beetje voorpret? Klik dan hier

 Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl