Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Alpro sojamelk als alternatief voor gewone melk
Op: 27/05/2013 12:07:12

Waarom sojamelk in uw kopje koffie? Sojamelk is een plantaardig alternatief voor koemelk en soja is daarnaast van nature zoeter dan melk. Hierdoor heb je meer smaak aan uw perfecte kopje koffie.

  

Van sojaboon tot sojamelk 

De sojaboon is familie van de peulvruchten en komt oorspronkelijk uit China. In totaal zijn er zo’n 1000 verschillende soorten sojabonen, elke soort sojaboon heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De sojamelk wordt gemaakt door geweekte sojabonen te vermalen met water. Het mengsel hiervan wordt gezeefd en de vloeistof die overblijft is de sojamelk. De vloeistof die overblijft is naast plantaardig ook een bron van eiwitten, onverzadigde vetten, mineralen, vitamines en vezels.

  

Allergieën en vegetariërs 

Sojamelk is een goede vervanger voor koemelk. Mensen kunnen veel verschillende redenen hebben om geen melk te drinken zoals bijvoorbeeld een allergie of omdat zij vegetariër is. Door het gebruik van sojamelk kunnen zij toch de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen krijgen. Andere voordelen van sojamelk zijn dat sojamelk aanzienlijk minder calorieën bevat, geen cholesterol en geen lactose.

  

Sojamelk in de Kaldi Winkels 

In bijna alle Kaldi winkels schenken wij voor een kleine meerprijs Alpro sojamelk. Mocht u nog nooit sojamelk gehad? Dan raden we het u zeker aan om eens Alpro sojamelk te proberen in uw perfecte kopje koffie.Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl