Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Handpresso Auto
Op: 29/10/2013 16:37:28

 

De Handpresso Auto is er!

Nieuw in Nederland, een espressomachine..voor in de auto.

 

Eindelijk is hij nu ook in Nederland te koop, in navolging van de populaire Handpresso doet de Handpresso Auto nu zijn intrede.

Maar hij is niet alleen handig voor de auto, met de los verkrijgbare speciale Power Adapter voor 220V is hij ook thuis, op het werk, op de boot of op de camping te gebruiken. En kies je voor de Premium Set dan vervoer je de Handpresso voortaan in een luxe koffer. 

 

De Handpresso Auto kopen? Hij kost €149,95 en is per direct verkrijgbaar.

 

 

Binnenkort geven wij ook demonstraties in onze winkel in Gouda. Nieuwsgierig?..neem dan contact met ons op.Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl