Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Kerstpakketten van Kaldi Gouda
Op: 07/11/2013 21:37:23

 

 

 

Kerstpakket/relatiegeschenk

Het perfecte geschenk is op maat!


Kaldi koffie & thee Gouda heeft koffie en thee producten voor je die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven. 

Wij kunnen een kerstpakket voor je samenstellen, of kom langs in de winkel en wij gaan samen op zoek naar het beste cadeau of stellen ter plekke een kerstpakket samen.
Voor ieder budget kunnen wij een mooi voorstel doen.

Naast heerlijke koffie en thee biedt Kaldi Gouda alle apparaten en accessoires om de koffie en thee te bereiden en schitterend te presenteren. Natuurlijk mag de finishing touch van een lekkernij, likeurtje of suikerstrooier niet ontbreken.Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl