Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Jura IMPRESSA J85 Piano White
Op: 16/10/2014 18:02:41

Dé Jura IMPRESSA J85 Piano White nu leverbaar! 

De laatste nieuwe Jura koffiemachine is vanaf nu leverbaar, het gaat om de Jura J85.

De J85 is voorzien van alle moderne gemakken zoals one touch cappuccino, een helder TFT-scherm, Rotary Switch (eenvoudige menu bediening), in breedte verstelbare koffieuitloop en de mogelijkheid voor het gebruik van voorgemalen koffie.

Dit alles zit in een van de meest iconische behuizingen van dit moment, een behuizing die de hele Jura J-lijn al veel prijzen en lof heeft opgeleverd.

In dit geval is de machine voorzien van een glanzende witte lak die van deze machine een absolute parel maakt.

Er is net zoveel zorg en aandacht in de afwerking van de achterkant gegaan als in de voorkant waardoor deze machine zelfs vrijstaand aan alle kanten prachtig is om te zien.

 

De Jura J85 kopen? Klik hier of op de afbeelding en bekijk de aanbieding!

 Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl