Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Mighty Mug naar Nederland
Op: 07/04/2015 10:34:40

De Mighty Mug nu ook in NL verkrijgbaar!

De reisbeker die niet lekt en niet omvalt.

 

Ik zag de Mighty Mug voor het eerst op de Ambiente in Frankfurt.

Een nogal groot uitgevallen beker, met handvat, die wel deed wat het beloofde maar niet echt geschikt was voor de Europese markt.

Na een gesprekje met een van de bedenkers werd al gauw duidelijk dat ze nog lang niet klaar waren met doorontwikkelen en dat er gewerkt werd aan slanke, strakke modellen.

 

Nu, drie jaar later, zijn ze er en ze zijn niet alleen een stuk slanker geworden maar ook een stuk beter!

Dankzij de gepatenteerde Smartgrip technologie valt deze beker niet om maar pak je hem wel eenvoudig op, deze technologie is nu zo goed dat je de beker zelfs aan de muur kan laten hangen (waaaat!?).

 

Nieuw! Naast de Mighty Mug solo zwart en Mighty Mug solo rood nu ook de Mighty Mug RVS en Mighty Mug solo wit verkrijgbaar!

 

 

Bekijk het filmpje en je begrijpt meteen waarom ik hier zo enthousiast over ben.

 

 

De Mighty Mug kopen? Dat kan hier en in de winkel.Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl