Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Jura E8 Platina kopen?
Op: 20/10/2015 12:59:14
Nieuwe Jura E8 in platina of chroom kopen?

Cappuccino, Flat White & Latte Macciato met één druk op de knop!

 

De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot.

Het bereidingsproces voor espresso is volledig geperfectioneerd. Een wereldprimeur, het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.©).

In het kort betekent dit dat het water er langer over doet om door de koffie heen te lopen, hierdoor wordt het maximale uit de vers gemalen koffie gehaald en zetten deze machines een échte espresso in plaats van een kleine koffie.

 

De nieuwe E8 Platina en E8 Chroom zijn uiteraard uitgevoerd met dit unieke P.E.P. zetproces maar ook met One Touch Cappuccino.

Met één druk op de knop een heerlijke melkkoffie die u zelf voorprogrammeert.

Het verschil tussen de E8 Chroom en de E8 Platina is dat de chrome uitvoering is voorzien van een Profi Cappuccinatore. 

Deze cappuccino uitloop is te verstellen en hierdoor ontstaat de mogelijkheid om i.p.v. schuim warme melk toe te voegen aan uw koffie. De Easy uitvoering zoals op de E8 Platina en de E80 Piano Black geven enkel schuim, maar dan wel diezelfde waanzinnige kwaliteit schuim...micro foam!

 

De Jura E8 Platina kopen kan hier

De Jura E8 Chroom kopen kan hier

 Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl