Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
Jura Z6 Carbon
Op: 28/10/2015 17:18:44

Jura Z6 Carbon limited edition

4 miljoenste JURA-koffievolautomaat wordt gevierd met de JURA Z6 Carbon Limited Edition!

Naar aanleiding van de productie van de 4 miljoenste koffievolautomaat brengt JURA een Limited Edition volautomaat op de markt: de Z6 Carbon. Deze koffiemachine kenmerkt zich door diverse innoviteiten. Een wereldprimeur is het pulserend extractie proces (P.E.P.©) waarmee een optimale extractietijd wordt gerealiseerd. Niet voor niets kreeg de JURA Z6 van de Consumentenbond* het predicaat 'Beste uit de test'!

*Oktober 2015 – test van espressomachines, categorie ‘volautomaten’

 

4 miljoenste!

De Z6 Carbon symboliseert een mijlpaal in de geschiedenis van JURA. Het Zwitserse bedrijf heeft namelijk de 4 miljoenste koffievolautomaat geproduceerd en levert daarmee het bewijs dat het bezig is de wereld te veroveren! En dat wordt gevierd met het op de markt brengen van de JURA Z6 Carbon Limited Edition.

 

‘Beste uit de test’

Ongeveer gelijktijdig met het bereiken van deze mijlpaal werd de JURA Z6 door de Consumentenbond als ‘Beste uit de test’ beoordeeld. Vergeleken met 52 andere koffievolautomaten heeft de JURA Z6 de beste kwaliteit, aldus de Consumentenbond. Met dit kwaliteitsoordeel heeft het op de markt brengen van de Limited Edition van de Z6 Carbon een extra feestelijk tintje gekregen!

 

Nieuwe standaard

Met de Z6 zet JURA een nieuwe standaard. Het bereidingsproces is – dankzij revolutionaire technologieën – geperfectioneerd. Met als resultaat: de beste koffiespecialiteiten. Het bedieningsconcept is indrukwekkend, zowel wat eenvoud als mogelijkheden betreft. Het gebruiksgemak is maximaal: alle bedieningstoetsen zijn aan de voorzijde van de machine geplaatst. Het design is – kenmerkend voor JURA – stijlvol, strak en harmonieus.

 

Carbon

In de JURA Z6 Carbon is – zoals de naam doet vermoeden - carbon toegepast. Het is een sterk, lichtgewicht materiaal dat o.a. in de ruimtevaart, de auto-industrie en in high-performance sportartikelen wordt toegepast. Het is handmatig aangebracht op de voor- en bovenzijde van de machine. Hiermee wordt het high-tech karakter van de Z6 nog eens extra benadrukt.

 

De beste espresso, met P.E.P.©

In het bereidingsproces van de Z6 worden innovatieve technologieën toegepast. De nieuw ontwikkelde 6-traps Aroma G3-molen, de variabele zetgroep en het intelligente voorwelsysteem (I.P.B.A.S.©) zorgen ervoor dat de poriën van de versgemalen koffie gaan zwellen en het aroma vrijkomt. Vervolgens zorgt het unieke, door JURA ontwikkelde pulserend extractie proces (P.E.P.©) ervoor dat het water met regelmatige pulsen en korte intervallen (afhankelijk van de hoeveelheid water) door de versgemalen koffie wordt geperst. Dankzij deze optimale extractietijd komen alle nuances van het koffiearoma volledig tot hun recht.

De Z6 biedt tevens diverse mogelijkheden voor individuele instellingen. Zo zijn er tien intensiteitsniveaus om de koffie naar persoonlijke smaak in te stellen.

 

Technologie 2.0

Nieuw in de Z6 is een keramische klep waarmee de luchttoevoer automatisch versteld wordt. Het is hét geheim van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim, want hierdoor kan automatisch omgeschakeld worden van melk naar melkschuim.

Nieuw is ook de mogelijkheid om de temperatuur van de melk en het melkschuim zelf in te stellen. En de melksysteemreiniging is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij de Z6: met één druk op de knop!

Het intelligente water systeem (I.W.S.®) is ook een noviteit van de Z6. Met dit systeem worden de voordelen van de Claris-waterfilters (bescherming tegen kalkaanslag en verwijdering van stoffen die afbreuk doen aan de geur en smaak van het water) optimaal benut dankzij toepassing van RFID-technologie.

 

De JURA Coffee App

De bediening van de Z6 is – zoals vermeld – heel eenvoudig. Maar het kan nog eenvoudiger en individueler: met de JURA Coffee App. De Z6 is de eerste JURA koffievolautomaat waarin de aansturing met de JURA Coffee App volledig is geïntegreerd.

 

De Jura Z6 Carbon kopen/bekijken kan hier.Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl