Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog
ROK Coffee Grinder kopen? ROK Espresso Maker kopen
Op: 15/01/2016 10:19:41
Je zoekt de ROK koffiemolen of de ROK Espresso Maker?...Wij hebben ze!

De ROK Koffiemolen is nu te bestellen bij Kaldi Gouda evenals de ROK Espresso Maker in 4 verschillende uitvoeringen.

De ROK koffiemolen is het antwoord van ROK Kitchentools op dure high-end handmolens. Vergelijkbare molens kosten rond de €700. De maling is traploos instelbaar van zéér fijn tot grof, heb je liever trapsgewijze instellingen dan is dit met een kleine aanpassing makkelijk zelf aan te passen, een werkbeschrijving zit bij de maler.

De rubberen voet zorgt ervoor dat de ROK stevig op je aanrecht blijft staan tijdens het malen, zelfs als je hem met 1 hand gebruikt. De 48mm conische maalschijven in combinatie met de tandwieloverbrenging zorgt ervoor dat je al na zo'n 60 omwentelingen een portie koffiebonen voor een dubbele espresso gemalen hebt.

 

Net als de ROK Espresso Maker (voorheen bekend als de PRESSO) is de ROK handmolen extreem duurzaam en degelijk gebouwd.

 

Nieuwsgierig geworden?...kom dan langs in de winkel van Kaldi Gouda om hem zelf uit te proberen óf bestel hem snel in onze webshop! 

 

Je kan de ROK Coffee Grinder en ROK Espresso Maker hier kopen.

 

 

 

 

 


Terug
Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl