Logo Kaldi Gouda
Bezoek de Facebook pagina van Kaldi Gouda Bezoek de Twitter pagina van Kaldi Gouda
Home  |  Contact  |  B2B  |  Nieuws en Blog

Thee


Via de webshop van Kaldi Gouda kan je dezelfde mooie thee kopen als in de winkel.

Verpakte thee, losse thee, maar ook alles om de thee mee te zetten.

 

Thee

Kaldi Thee

Online thee kopen kan via de webshop van Kaldi koffie en thee Gouda. Maak een keuze uit ons grote online assortiment of kom ruiken, proeven en bekijken in de winkel!Losse en verpakte thee

 

Iedere theedrinker is uniek en heeft specifieke wensen en voorkeuren vandaar dat wij een zo breed mogelijk assortiment voeren om iedere theedrinker zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Onze thee is, net als de koffie, van uitstekende kwaliteit en dat proef je! Neem bijvoorbeeld onze Green Tea Ginger Lemon, een groene thee met de opwinding van gember en een frisse citroensmaak. Deze héérlijke en gezonde thee is samengesteld uit: Groene Sencha thee, gember en citroen.
 

 

Chai Thee

 

Drink Me Chai is een trendy en smaakvolle nieuwe drank. Het traditionele recept voor het maken van deze drank is ingewikkeld en kostbaar, maar Drink Me Chai vangt de smaak van India in een aantal heerlijke smaken Chai Latte die u eenvoudig door toevoeging van melk en/of water kunt maken. 


Bezoek nu onze webshop, bestel en binnen 1-2 werkdagen zit je aan een lekkere verse kop thee.Kaldi Gouda Webshop
 
Kaldi koffie & thee Gouda is de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en/of thee. Kwaliteit en genot staan voorop en dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Al vanaf 2007 zijn wij dé koffie en thee speciaalzaak van Gouda maar ook ver daarbuiten. Dus wil je Kaldi koffie kopen of thee, espressomachines en bijhorende accessoires. Zo is Kaldi officieel dealer van Jura espressomachines (inclusief Jura GIGA), verkopen wij accessoires van o.a. Bodum en zijn wij dealer van ECM Manufacture espressomachines en Technivorm Moccamaster filterkoffie machines. Bestelt u online? U betaalt geen verzendkosten boven €50,00.
Kaldi Gouda  |  Markt 75 2801 JM Gouda  |  T +31 (0)182 - 582 718  |  info@webshop-gouda.nl